събота, 16 октомври 2010 г.

Stylish Men's

Стилът е нещо наистина различно за различните хора. Стилът за мъжете и жените също е различен. С него всеки изразява собственото си виждане както за света, така и за самия него, ако щеш възгледи, навици, вкус към всичко. Търсейки нещо интересно из и-нет пространството попаднах на няколко неща. От тях лъха наистина, лично според мен, много стил. В тях се вижда мъжът с главно "М" с различните му лица. Първото, което ми попадна беше от пролетната колекция на Alexander McQueen.



Зимата придава някак си очарование на мъжете със саката и сетретата, шаловете и плетените пуловери. В случая съчетанието на светло и тъмно, плетено и плътно много ми харесва.
Другото, което ми направи впечатление беше от Patrizia Pepe.

Отново плетено и плътно. Костюм и плетен шал. Плетено и дънки. Делово, но не прекалено. Ежедневно, но не обикновено.
И последното е от Esquire España, където Ben Hill влиза в една от многото поверени му от Nico роли. Точно в тази последна сесия има от всичко. Той е неглиже, както и делово, така и официално.




Съчетава се спортен панталон с бяла фланелка и като да завърши сивия шлифер. Обожавам комбинацията на риза с пуловер, независимо какъв. От първата снимка харесвам съчетанието на цветовете. Керемидено, кафяво, оранжево и... наситено смарагдено зелено. Би било доста хубаво повече такива мъже да се срещат по нашите ширини или пък е време да се преместя някъде другаде...Знае ли човек?! :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар