петък, 3 септември 2010 г.

Септември!



Такааааа.... ето, че дойде и септември. За първи път това лято исках, то да свърши възможно най-скоро. Е то свърхи. Пак мислим за фланели с дълъг ръкав, дънки, кецове, обувки.... вече не е 34 градуса и по обяд можеш да излизаш без да се нуждаеш от поне 2 литра вода, за да не припаднеш на улицата. И съответно се появява оново чувство в стомаха.... дето те кара да се притесняваш, да усещаш, че времето няма да ти стигне, че се е изнизало прекалено бързо... Ирония, нали? И действително почивката свърши. Като да ми покаже, че почивката наистина е свършила луднацата почна още от 1-ви. Ама както се казва "Внимавай какво си пожелаваш" :D Искаш лудница и да се случва нещо, на ти лудница! Така че сезона официално е открит! Ииии да се надяваме, че всичко ще върви както трябва. Вече сме 3-ти,а бъркотията е пълна... И съвсем между другото/аз кааак обичам да се отплесвам в съсвсем други теми не е истина/, за да се почувствам малко по-жива след като не си изпих сутрешното кафе, което явно е станало повече от наложително, ето няколко песнички дето ме карат да се усмихна, да стана и да продължа в следващия луд ден.




колко е хубаво някой да иска да ти подари цялото небе....



Знам, че го пускам за втори път ама докато и се наситя така ще е ...Nicki Minaj много ме дразни,особено тука, но някак си даже ми звучи добре в тая песен. Искам само лекичко да вметна, че е отвратително облечена. Знам, че някой може да каже " ... е все пак е клип, какво искаш" амаааа не! :D Ето пак се отплеснах, това ще го коментирам друг път....



J to the Z ft. Alicia - емблеми! Тази песен те кара да се чувстваш свободен и способен да постигнеш всичко!




Ох, Трави! Ах, Трави! Травиии да ти пее, че се нуждае от теб... ех, мечти, мечти... :D




За това няма да казвам нищо! Просто песента е хубава, а и съм в такова настоение. То да кажеш, че не си е проличало от предните песни, не ! ахаха Както и да е. И така продължаваме борбата с днешния ден! Преборихме се със Здравната система за тази седмица, сега е ред да задоволим/ да бееее!/ нуждата от някакви дрехи за работа.

Хубав и слънчев ден! Сега да се надяваме, че няма да ни издуха вятъра! :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар