сряда, 2 март 2011 г.

Mens Beauty x Zara S/S 2011
Отдавна не бях разглеждала и търсила нищо за блога. Минавайки през различни гадости, сътресения, по-малко усмивки, от колкото ми се искаше и повече неприятности, доста грозно занемарих единственото място, където мога да показвам неща, които ми харесват, да хуля, да хваля, да казвам и да показвам, каквото си искам без да се съобразявам с цензурирането от трети лица. Та.... да си дойдем на думата!
Догато разглеждах и гледах как го правят в Стокхолм открих нещо, което много ми хареса с цялата си изчистеност. Новата мъжка колекция пролет-лято на Zara .Нюанси на синьо, класическо черно, светло кафяво, мръсно бяло.... плетено в комбинация с плътността на памучното и вълнения плат.
Ох, как обичам мъже в сака и сетрета,както и комбинацията на блуза с панталон и сако ...Много ми е странно как мъжете навън могат да се справят със стайлинга си толково перфектно, колкото с работата си, а нашата гордост мъжът с главно М се препъва. Много ли е сложно да съчетаеш една обикновенна блуза, с дърнки и сако, и в същото време да изглеждаш повече от перфектно? Искрено, наистина искрено, се надявам главното М в нашите ширини да се научи да изглежда добре, защото на всеки му е нуждно да види нещо хубаво в това не чак толкова хубаво време .

1 коментар: